dinsdag 17 januari 2017

Uitverkoop op de Haagse Markt

10 weken lang koopjesjagen op Haagse Markt 

De Haagse Markt start vandaag met de ‘Opruimingsweken’. Maar liefst tien weken lang tot eind maart kunnen bezoekers na de dure decembermaand terecht voor nog scherper geprijsde groente, fruit, kleding, accessoires en een divers aanbod aan allerhande waar.

De Haagse Markt is geopend op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 09:00 – 17.00 uur en trekt dagelijks zo'n 40.000 bezoekers.

Haagse markt ruimt op
Haagse Markt ruimt op
Vanaf vandaag gaan de Opruimingsweken van start en kunnen bezoekers tot eind maart zeer voordeliger hun inkopen doen. Mensen houden na de dure kerstperiode de hand op de knip, maar dat is bij ons op de markt niet nodig tijdens de Opruimingsweken waar men terecht kan voor echte koopjes!, aldus Robbie van der Veen namens de Marktkamer.

Haagse Markt opruiming
Niet van echt te onderscheiden

Over de Haagse Markt 

De Haagse Markt, gelegen aan de Herman Costerstraat, is met 540 kramen en 18 standwerker plekken de grootste openluchtmarkt van Europa. Al 75 jaar dé plek om gerust rond te struinen en te genieten van de sfeervolle kramen.

De Haagse Markt staat bekend om het bijzondere aanbod van voordelige producten, het internationale karakter en wordt dagelijks bezocht door tienduizenden bezoekers. Als ‘Markt van alle Werelden’ is het dé ontmoetingsplek van diverse culturen.

De markt is geopend op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 9 – 17.00 uur en is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Voor meer informatie: www.dehaagsemarkt.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten