woensdag 16 november 2016

Papieren Draagtassen & Plastic Draagtassen Van Merkdragers

Het materiaal non woven voelt zachter aan tov de PP woven tassen, dit zou een reden kunnen zijn om te kiezen voor een non woven draagtas. het voelt meer aan als een 'stof'. Middagje winkelen, tennistraining of wiskunde leren?

We stellen dagelijks de meest verschillende eisen aan tassen. Zo is iedere tas voor een ander speciaal gebied geschikt. Sporttassen bieden veel plaats voor sportshirts,schoenen sportbroeken en bv. een tennisracket. Voor de boodschappen in de bio-supermarkt is een stoffen tas natuurlijk bij uitstek geschikt.

Als er mappen, pennen, rekenmachines e.d. mee naar school moeten worden genomen, neem je het best de oude vertrouwde Eastpak rugzak en laat je hierop je lievelingsspreuk drukken.

Voor een zomers uitstapje naar het strand kun je ook je persoonlijke strandtas bedrukken. Vind alle tassen en rugzakken hier. Voor schoolgaande kinderen is een rugzak met naam natuurlijk speciaal maar ook erg handig.

papieren draagtassen voor op de markt
Zo kunnen ze (of de juf) altijd de rugzak terugvinden door deze te herkennen aan de naam. Nog meer reden dus om je eigen tassen te bedrukken. Als u op de site niet verder komt met het zoeken naar uw bedrukte tas dan kunt u gerust contact opnemen met ons.

Dit kunt u op 3 verschillende methodes doen. U kunt met ons praten via de chat op de site, maar u kunt ons ook gewoon mailen of bellen. Daarin kunt u alle informatie zetten die u belangrijk vindt aan de tas met bedrukking. Dan werken wij een voorstel voor de tassen met print.

Goedkope nonwoven tassen bedrukken kan bij De PennenBoer op verscheidene manieren. De bedrukkingstechnieken die wij gebruiken zijn zeefdruk en transferdruk. Hiermee kunnen wij een nauwkeurige bedrukking achterlaten op het relatiegeschenk.

Een bedrukking van deze technieken hecht erg goed aan het materiaal polypropoleen waarop hij wordt bedrukt. Uw bedrukking zal dus lang blijven zitten, waardoor u een goede naam overhoudt. Bij staan wij garant voor een snelle levering van uw bedrukte tassen.

Of u nu een sporttas of een milieuvriendelijke tas laat bezorgen, wij zorgen ervoor dat deze tassen met bedrukking zo snel mogelijk bij u op de deurmat liggen. levert onbedrukte tassen binnen 4 werkdagen bij u thuis.

Het leveren van bedrukte tassen zal binnen 10 werkdagen gebeuren, dit kan in overleg met onze sales afdeling nog sneller verlopen als u het met spoed geleverd moet hebben. bij de gekozen categorie om uw keuze te bevestigen. Twijfelt u nog?

Klik dan op de informatieknop en krijg zo nog meer informatie om de juiste keuze te maken. Voor rasterdruk of negatiefdruk zal er een meerprijs aangerekend worden. Voor de beste kwaliteit en de snelste levering levert u ons uw logo in een gevectoriseerd bestand aan, indien dit bestand niet gevectoriseerd wordt meegeleverd, rekenen wij een meerprijs aan.

Wij leveren bedrukte tassen in katoen (linnen), PP non woven, jute, PP woven, katoen en canvas binnen twee weken uit voorraad. Wanneer u bij ons een spoedbestelling plaatst, kunnen wij dit in overleg versnellen. Op maat gemaakte tassen leveren wij aangevoerd over zee binnen 12 weken, indien u minder tijd heeft kunnen we ze binnen 6 weken al door de lucht aangevoerd leveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten