woensdag 16 november 2016

Hemddraagtassen


Hemddraagtassen worden ook vaak t-shirt tasjes genoemd.


Deze tasjes worden veel gebruikt bij afhaalrestaurants, groenteboeren en op de markt. Het is een goedkope oplossing om klanten iets in een tasje mee te geven.

Wij leveren bedrukte tassen in katoen (linnen), PP non woven, jute, PP woven, katoen en canvas binnen twee weken uit voorraad.

HemddraagtasWanneer u bij ons een spoedbestelling plaatst, kunnen wij dit in overleg versnellen. Op maat gemaakte tassen leveren wij aangevoerd over zee binnen 12 weken, indien u minder tijd heeft kunnen we ze binnen 6 weken al door de lucht aangevoerd leveren.

Zoekt u een budgetvriendelijke oplossing voor een papieren draagtas, dan is de kraf tpapieren draagtas een goed alternatief. Met zijn milieuvriendelijke en stoere uitstraling past dit product bij gebruikers in vele verschillende branches en segmenten.


Worldpack biedt ook tassen van gerecycled of gecertificeerd (FSC) papier. Laat u hieronder verrassen door de mogelijkheden die wij bieden. 

Neem uw klanten mee in de wereld van de hedendaagse bakkersambacht met de unieke Ovenheerlijk gebaksdozen. Verkrijgbaar in diverse maten en drie verschillende uitvoeringen. Gesloten, met bovenvenster en met boven- en voorvenster.

Met deze laatstgenoemde vallen uw producten nog meer op. De Ovenheerlijk gebaksdozen zijn geschikt voor diverse soorten gebak, taarten en vlaaien.

Draagtassen - Bent u op zoek naar draagtassen Verpakkingsadvies Op Maat, Wijk en Aalburg - Verpakkingsadvies op maat is de specialist in draagtassen! 

Zowel onbedrukte als bedrukte draagtassen. Of het nu gaat om papieren draagtassen, plastic draagtassen, non woven draagtassen. Ook voor Big shoppers, canvas tassen of zero tree tassen, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem een kijkje in de webwinkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten